Saturday 22 September 2012

Pumping.


After a big night riding the Long Island Ice Tea train, it was back into it this morning surfing firing waves.

The left was bigger than the right with five guys on it. 


1 comment:

  1. Hatta bazı turizmcilerin tabiri ile dünya üzerindeki cennet olarakta tanımlanır. Maldivler son dönemlerde popüleritesi oldukça fazla olan tatil merkezlerinden biri oldu. Ülkemizde Maldivler Tatilini en fazla tercih edenlerin yeni evlilerdir. İkinci sırada Balayını çeşitli sebeplerden dolayı Maldivler ‘de yapamayanların gitti bir ülke.

    Hint okyanusunun ortasında tam bir romantizm merkezi Maldiv Adaları balayı için binlerce mercan adalarından oluşan bu dünyadaki eşsiz güzelliklere sahip nadir bir yer. Maldivler Balayı için sadece bu nedenlerle bile çok önem taşıyan bölgeler arasındadır.

    Balayı çiftlerine öneriler içinde en popüler bölge olan Maldiv Adaları, Balayı Çiftlerine Özel Tatil ayrıcalıklarını son derece lüks otelleriyle yaşatmaktadır.

    Maldivler ’e ayak bastığınız andan itibaren yerli halkın sıcak davranışları karşısında adeta büyüleniyorsunuz. Uçsuz bucaksız kumsallar,bu kumsalları süsleyen bembeyaz kum taneleri, denizin üzerinde kurulu bungalovlar, palmiye ağaçları arasındaki hamaklar, binlerce canlıyı içinde barındıran sualtı dünyası…

    Maldivler Balayı Turları hayatının en romantik tatilini geçirmek isteyen çiftler tarafından tercih ediliyor. Maldivler Balayı Turları birbirinden farklı alternatifler ile her zevke ve her bütçeye hitap ediyor.

    ReplyDelete